Polestar 3, 4 en 5: overzicht, lancering en prijzen nieuwe EV-modellen

woensdag, 29 september 2021 12:57
Polestar 3, 4 en 5: overzicht, lancering en prijzen nieuwe EV-modellen

Thomas Ingenlath, CEO van Polestar, gunt ons een blik onder de sluier die de toekomstige modellen van de elektrische constructeur bedekken. Wanneer komen de Polestar 3, 4 en 5 en hoeveel gaan ze ongeveer kosten?

Momenteel telt het gamma van Polestar slechts 2 modellen: de Polestar 1, een plug-inhybride GT met een beperkte oplage, en de 100% elektrische Polestar 2, de Tesla Model 3 à la Volvo. Maar er zitten nog een heleboel nieuwigheden in de pijplijn. CEO Thomas Ingenlath licht alvast een tipje van de sluier en geeft wat extra informatie over de Polestar-modellen die we mogen verwachten, inclusief indicaties over de lancering en de prijs.

 

Lees verder: autogids.be

Getagged onder:
polestar

Gerelateerde items (op tag)

Polestar en StoreDot laden Polestar 5 prototype in 10 minuten op van 10% tot 80%

GÖTEBORG, ZWEDEN – 29 April 2024. Polestar en StoreDot, de pionier op gebied van snellaadbatterijen, hebben de Extreme Fast Charging (XFC)-technologie van StoreDot voor het eerst met succes in een auto geïmplementeerd. Tijdens de demonstratie werd de batterij van een Polestar 5-prototype in slechts 10 minuten opgeladen van 10% tot 80%. Het volledig operationele prototype kon rekenen op een consistente laadsnelheid die startte bij 310 kW en opliep tot een piek van meer dan 370 kW op het einde van het laadproces.

Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.