Nieuw: myenergi zappi commercial lite — Uniek in QR-code implementatie & prijsinzage

donderdag, 25 april 2024 17:44
Nieuw: myenergi zappi commercial lite — Uniek in QR-code implementatie & prijsinzage

Met trots introduceert myenergi de zappi commercial lite, een geavanceerd elektrisch laadstation dat volledig voldoet aan de nieuwe Europese AFIR-wetgeving. Deze wetgeving stelt strikte eisen aan de transparantie van prijzen en betalingsmethoden voor publieke laadstations. Met de introductie van deze regelgeving, heeft myenergi ervoor gekozen het scherm te gebruiken om onmiddelijke prijsweergaves mogelijk te maken en een QR-code aan te bieden om je betalingsmodaliteit te kiezen. De zappi commercial lite positioneert zich zo ineens als een cruciale speler op de zakelijke markt.

De geïntegreerde QR-code op het display van de zappi commercial lite is niet alleen een unieke functie, maar ook de enige wettelijke manier om publieke laadsessies te starten voor laadstations die vanaf april dit jaar worden geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat alle gebruikers; dus niet enkel deze met een laadpas, gemakkelijk en transparant toegang hebben tot prijs- en betalingsmodaliteiten, een stap vooruit in gebruikersgemak en regelgevingsconformiteit.

Marc Zeguers, Directeur van Myenergi Benelux, benadrukt de proactieve aanpak van het bedrijf: "Deze oplossing stond al langere tijd op het programma om uitgerold te worden bij de definitieve introductie van de AFIR-wetgeving. Het positioneert myenergi nu niet enkel als de referentie voor oplossingen van residentiële woningen. In deze markt blinken wij al jaren uit met intelligente oplossingen zoals een gratis Energie Management App, laden op zonne-energie en dynamische tarieven. Met onze zappi commercial lite willen wij een competitief geprijsd product op de markt aanbieden, zonder bijkomende hardware zoals RFID-kaartlezers. De QR-code bespaart ons niet alleen een hardwarecomponent dat stuk kan gaan, maar ook de bijhorende kosten van het onderdeel zelf."

Zeguers voegt toe: "Het is niet voor niets dat wij in Engeland in 2023 tot de top 10 van snelst groeiende bedrijven behoorden! Wij denken goed na over de ontwikkeling van onze producten. Succes kunnen wij alleen boeken als we een uitstekend product kunnen aanbieden aan een competitieve prijs. Dat is waarom wij met onze zakelijke oplossing zijn gekomen op dit ogenblik! Bedrijven moeten zich op die manier ook niet meer bekommeren over een bezoeker die nog geen laadpas heeft of een leverancier wiens laadpas niet zou werken.”

De zappi commercial lite combineert myenergi's gevestigde expertise in energiebeheer met nieuwe, wettelijk vereiste technologieën om zowel bedrijven als eindgebruikers te ondersteunen in een steeds veranderend energielandschap.

Voor meer informatie over de zappi commercial lite en hoe het uw zakelijke laadbehoeften kan transformeren, nodigen we u uit om onze website te bezoeken op myenergi.com
https://www.myenergi.com/nl/zakelijk-laadstation/

Laatst aangepast op donderdag, 25 april 2024 17:47