Renault creëert eigen salon met de RENAULT E-TECH POP-UP

donderdag, 14 december 2023 15:00
Renault creëert eigen salon met de RENAULT E-TECH POP-UP

Zoals algemeen geweten, zal de traditionele ‘Brussels Motor Show’ in 2024 niet doorgaan. Een beslissing die Renault betreurt, want Renault houdt van autosalons.

Toch wilde Renault begin dit jaar een eigen auto-evenement organiseren om de leden van zijn netwerk en zijn professionele klanten samen te brengen in een aangename sfeer om hen de laatste nieuwigheden van het merk voor te stellen.

Meer dan 1.500 bezoekers in een exclusieve omgeving
De RENAULT E-TECH POP-UP zal plaatsvinden in het originele en exclusieve kader van SILO Brussels, een voormalige brouwerij-mouterij langs het kanaal in Neder-Over-Heembeek. Van maandag tot en met vrijdag zullen er ongeveer 200 genodigden per dag zijn en op zaterdag 20 januari worden 600 mensen verwacht. Dat is in het totaal ongeveer 1.600 bezoekers over de zes dagen van het evenement.

Het E-TECH-gamma en drie 'Belgische premières'
De E-TECH modellen, het geëlektrificeerde gamma van Renault, worden tentoongesteld in een industrieel decor dat bakstenen, staal en beton combineert. De stand zal even groot zijn als die op het traditionele salon van Brussel. De modellen die de meeste aandacht zullen trekken, zijn nieuwe Renault Scenic E-Tech electric, Renault Master en Renault Rafale, die in avant-première worden voorgesteld. Het is de ideale gelegenheid om ze enkele maanden voor hun aankomst in het Renault-net te ontdekken. Daarnaast vullen de andere E-TECH modellen van het gamma de expositie aan: Renault Clio, Renault Megane E-Tech electric, Renault Arkana, Renault Kangoo, Renault Austral en Renault Espace .

Elektriserende workshops
Tijdens dit evenement zullen er workshops over nieuwe producten en over het ecosysteem van geëlektrificeerde voertuigen worden georganiseerd voor de genodigden. Deze educatieve workshops worden geleid door de product- en fleetexperts van het merk Renault.

Een zaterdag voor particuliere klanten
Zaterdag 20 januari staat in het teken van particuliere klanten, mits voorafgaande inschrijving via de site www.renault.be (online platform vanaf eind december). Voor deze dag van de RENAULT E-TECH POP-UP zullen ongeveer 600 plaatsen beschikbaar zijn.

Getagged onder:
renault
Laatst aangepast op vrijdag, 15 december 2023 10:08

Gerelateerde items (op tag)

Opening van de bestellingen voor Nieuwe Captur in België

  • Nieuwe Captur verkrijgbaar vanaf € 20.250 BTWi in België ;
  • E-Tech full hybrid 145-motor beschikbaar vanaf € 28.500 BTWi
  • Een gamma met drie uitrustingsniveaus: Evolution, Techno en de nieuwe versie Esprit Alpine
  • Opening bestellingen vanaf 3 mei en eerste leveringen aan klanten in het begin van de zomer.

Game, 5 en match, Renault elektriseert Roland-Garros

  • Voor het 3de jaar op rij is Renault premium partner van het tennistoernooi van Roland-Garros, dat van 20 mei tot 9 juni plaatsvindt.
  • Op de stand van het merk wordt een speciale Renault 5 E-Tech electric Roland-Garros-serie onthuld en tentoongesteld naast drie modellen van de Renault 5 E-Tech electric in popkleuren.
  • 180 voertuigen van het merk Renault vormen het wagenpark van het toernooi, dat voor 88% is geëlektrificeerd.
  • Renault zal vertegenwoordigd worden door zijn 5 ambassadeurs van het Give Me 5-programma.
  • Give Me 5 is een solidair programma dat jongeren in prioritaire wijken aanmoedigt om te sporten.

rnlt©: het nieuwe compacte en immersieve distributieconcept van Renault

Een nieuw verkooppuntconcept van Renault

Renault breidt zijn distributienetwerk uit met een nieuw verkooppuntconcept: ‘rnlt©’, een naam die aansluit bij dit nieuwe distributieconcept van het merk, met een moderne en compacte uitstraling. Deze vestigingen bieden bezoekers een complete merk- en productervaring.