Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric

vrijdag, 17 november 2023 15:13
Opening van de bestellingen voor Renault Trafic Van E-Tech electric

Renault Trafic is een echte bestseller die sinds 1980 al meer dan 2,4 miljoen zakelijke klanten wist te veroveren en de nieuwe elektrische variant, Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric, is vanaf nu te bestellen in België en Luxemburg. Hij vult het gamma elektrische bedrijfsvoertuigen van Renault aan, naast Nieuwe Renault Kangoo Van E-Tech electric en Master E-Tech electric.

Met zijn lithium-ionbatterij van 52 kWh en zijn elektromotor van 90 kW (122 pk) biedt hij zakelijke klanten een rijbereik tot 294 kilometer en onbeperkte toegang tot lage-emissiezones (LEZ) en stadscentra.

Om beter te beantwoorden aan de eisen van elke klant, raakt Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric niet aan zijn DNA, dat steunt op moduleerbaarheid, een hoog personaliseringsniveau, een groot laadvolume en een ruime keuze aan beschikbare versies. Net als in de versie met verbrandingsmotor beschikt hij over een echte moduleerbare werkruimte met een ingebouwde werkpost of bijzettafel door de middelste zetel neer te klappen, en de Easy Life-lade, een exclusieve innovatie die de toegang tot het 6,6 liter grote opbergvak vereenvoudigt.

Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric is tevens een echt geconnecteerd voertuig en biedt diensten om het laadproces van de batterij te programmeren, de laadstatus vanop afstand op te volgen, laadpunten op uw route te zoeken en te berekenen welke bestemmingen bereikbaar zijn met het resterende rijbereik van de batterij. Tot slot wordt het laadproces vereenvoudigd dankzij het Mobilize Charge Pass-aanbod en de specifieke aanbiedingen op het Ionity-netwerk.

Nieuwe Renault Trafic Van E-Tech electric kan prat gaan op een rijkelijke standaarduitrusting met voorzieningen zoals een parkeerhulp achteraan, full led-koplampen vooraan, een achterbank met twee plaatsen, een snelheidsregelaar, een Mode 3-kabel van 6 meter en een dashboard met digitaal scherm van 4,2".

Klanten krijgen de keuze uit zes kleuren: mineraalwit (gratis kleur), stadsgrijs (€ 200), karmijnrood (€ 450), midnightzwart (€ 450), highlandgrijs (€ 450) en komeetgrijs (€ 450).

Ook zijn er twee velgkeuzes mogelijk: 16" wieldoppen (standaard) en 17" lichtmetalen velgen.

Getagged onder:
renault
Laatst aangepast op vrijdag, 17 november 2023 15:16

Gerelateerde items (op tag)

Opening van de bestellingen voor Nieuwe Captur in België

  • Nieuwe Captur verkrijgbaar vanaf € 20.250 BTWi in België ;
  • E-Tech full hybrid 145-motor beschikbaar vanaf € 28.500 BTWi
  • Een gamma met drie uitrustingsniveaus: Evolution, Techno en de nieuwe versie Esprit Alpine
  • Opening bestellingen vanaf 3 mei en eerste leveringen aan klanten in het begin van de zomer.

Game, 5 en match, Renault elektriseert Roland-Garros

  • Voor het 3de jaar op rij is Renault premium partner van het tennistoernooi van Roland-Garros, dat van 20 mei tot 9 juni plaatsvindt.
  • Op de stand van het merk wordt een speciale Renault 5 E-Tech electric Roland-Garros-serie onthuld en tentoongesteld naast drie modellen van de Renault 5 E-Tech electric in popkleuren.
  • 180 voertuigen van het merk Renault vormen het wagenpark van het toernooi, dat voor 88% is geëlektrificeerd.
  • Renault zal vertegenwoordigd worden door zijn 5 ambassadeurs van het Give Me 5-programma.
  • Give Me 5 is een solidair programma dat jongeren in prioritaire wijken aanmoedigt om te sporten.

rnlt©: het nieuwe compacte en immersieve distributieconcept van Renault

Een nieuw verkooppuntconcept van Renault

Renault breidt zijn distributienetwerk uit met een nieuw verkooppuntconcept: ‘rnlt©’, een naam die aansluit bij dit nieuwe distributieconcept van het merk, met een moderne en compacte uitstraling. Deze vestigingen bieden bezoekers een complete merk- en productervaring.